ROT Avdrag på målare i Göteborg

Är det dags att måla om villan? Att måla om ett hus är stort projekt som både tar tid och kostar pengar. När ni ska måla om huset kan ni använda ROT Avdrag på målare i Göteborg. ROT-avdraget gör att du kan få hjälp ifrån duktiga hantverkare till ett riktigt bra pris.

Vad kostar en målare?

ROT-avdraget ger dig en stor rabatt när du anlitar en hantverkare. Det är ca 50% billigare att anlita en hantverkare sen ROT-avdraget infördes. Hur mycket kostar det då att anlita en målare efter avdraget? Räkna med en kostnad 300-400 kr i timmen. Ta in offerter från flera firmor för att se vilka tjänster de erbjuder och hur mycket det kommer att kosta.

Fördelarna med att anlita målare

Att måla om huset är ett stort projekt eftersom du ofta behöver skrapa och slipa fasaden innan det är dags för själva målningen. Att låta en målare göra arbetet kommer spara er mycket tid. Det är viktigt att underarbetet är bra gjort innan man börjar målar för annars kommer slutresultatet inte bli bra. Målarna fixar även ställningar så det blir lätt att måla även där huset är som högst.

ROT Avdrag på målare i Göteborg

Att välja målare

När ni har bestämt er för att anlita en målare bör ni tar in offerter från flera firmor. Tänk på att läsa offerterna noga så ni vet om priserna är med eller utan moms, vad som ingår och om det är fast eller löpande pris. Fråga gärna om referenser så du kan prata med tidigare kunder och få höra deras erfarenheter. Lycka till med målningen!