Om oss

Hej och välkommen till oss! Vi är ett gäng professionella målare som alltid levererar goda resultat. Vi är målare som har arbetat inom branschen under många år och vi lyssnar alltid på våra kunders önskemål. Att måla och tapetsera kan göra en stor skillnad och vi vill vara en del av detta. När det kommer till att måla är det bara din fantasi som sätter gränserna. Skulle du behöva hjälp finns vi alltid där för att erbjuda dig rådgivning. Ring oss så kan vi diskutera ditt projekt. Vi erbjuder dig gärna en kostnadsfri offert. 

Målare som levererar resultat av hög kvalitet 

Vi tar aldrig några genvägar, utan vi arbetar hårt för att leverera ett resultat av hög kvalitet. Beviset på detta är att vi har många återkommande kunder och kunder som har blivit rekommenderade att ringa oss. Då vi jobbar för att just kunna erbjuda hög kvalitet vågar vi också lämna en garanti åt våra kunder. 

Medarbetare som gör en stor skillnad

Våra målare är inte enbart kunniga målare, utan även vänliga och lyhörda. Du behöver aldrig säga två gånger hur du vill ha det, utan vi ser till att det blir det resultat som du önskade redan efter vårt första samtal. Självklart finns vi tillgängliga för dig om du skulle ha några frågor eller nya tankar om hur du vill ha det. Alla våra målare har jobbat många år inom branschen, och de möter dig alltid med ett leende på läpparna när de arbetar hemma hos dig.