Anställ oss som dina målare

Har du ett hus med en sliten fasad som har sett bättre dagar? Eller är kanske hela kontoret i en tråkig vit färg? Eller vill du ha nya tapeter i ditt hem? Har du precis köpt ett nytt hus som är opersonligt? Eller är du bara trött på ditt nuvarande hus? Behöver dina fönster eller väggar ny färg? Behöver du en förändring men har en begränsad budget? Då är det värt att anställa oss som din målare. Vi har arbetat med målningsarbeten under många år.

Ring eller maila oss så kan vi diskutera ditt unika behov av en målare. En av våra medarbetare kommer hjälpa dig och guida dig i rätt riktning. 

Ett bra pris att hyra målare i Göteborg för

Nya tapeter i ett rum, eller måla om huset? 

Att måla är ett prisvärt sätt att förvandla ditt hem. Vi kan hjälpa dig oavsett vilket målningsarbete du har behov av. Låt oss hjälpa dig med ditt projekt. Vi är inte enbart de bästa målarna, utan vi är även erfarna när det gäller att tapetsera. Vi kan hjälpa till med allt från att måla om fasaden, eller att förvandla dina fönster till att tapetsera om hela huset. Vi accepterar alla sorters uppdrag från våra kunder, både stora som små, och vi tar oss an alla utmaningar som våra kunder ger till oss. 

Målare med passion för våra kunder

Vi har som mål att som målare enbart erbjuda våra kunder hållbara och kvalitativa tjänster. Vi har genom åren jobbat för många olika kunder, men resultatet har alltid varit detsamma – nöjda kunder. Du är välkommen att fråga oss om tidigare recensioner som vi gärna delar med oss av. 

Efter vår första kontakt kommer vi att sammanställa en kostnadsfri offert för dig, och om du är privatperson kommer ROT-avdraget att vara inkluderat i denna. Vi kommer sedan diskutera när vi ska utföra arbetet i ditt hem, och hur lång tid det kommer att ta. 

Självklart håller vi en öppen kommunikation med dig, och du är alltid välkommen att ställa frågor som du har till oss. Vårt mål är enkelt – att du ska bli nöjd. Så ring oss så fixar vi resten.